Descoperă cele mai noi trenduri în Retail, la Retail Mastery 2023

Descoperă cele mai noi trenduri în Retail, la Retail Mastery 2023

Zitec și Google au plăcerea de a vă invita la evenimentul Retail Mastery 2023, pe 26 octombrie 2023, la hotel Sheraton, București. Peste 10 specialiști de top din cadrul celor două companii vor discuta despre cele mai noi trenduri pentru anul următor pe piața de retail, precum phygital, AI, big data sau alte tehnologii și abordări inovative. 

Industria de retail trece prin transformări profunde. 73% dintre tranzacțiile online au o componentă omnichannel. 64% dintre companii sunt preocupate de amenințările cibernetice. Se estimează că 3 din 4 companii vor implementa un proiect digital cheie bazat pe date în următorii 4 ani. 

”Suntem încântați să găzduim evenimentul Retail Mastery 2023 în colaborare cu partenerii noștri de la Google. Împreună, am pregătit o suită de studii de caz și de prezentări de interes pentru industria de Retail din România. La Zitec, ne angajăm să oferim soluții de ultimă oră și să rămânem permanent conectați la tendințele din industrie, iar acest eveniment este o oportunitate de a împărtăși din experiența noastră”, a declarat Ionuț Cociaș, Cloud Business Line Director.  

Retail Mastery 2023 are loc pe 26 octombrie, în intervalul orar 14:00-19:00 la Hotel Sheraton. Participarea este gratuită, și necesită înregistrarea prealabilă pe pagina dedicata evenimentului de pe site-ul Zitec.

Printre speakerii la eveniment se regăsesc:

  • Alexandra Bianca Baicu, Account Executive CEE, Google
  • Elena Stănescu, Cloud Partner Engineer, Google
  • Andrei Filip, Director of Product Management, Adore Me
  • Marius Bălteanu, Chief Information Officer & Partner, Zitec
  • Ionuț Cociaș, Cloud Business Line Director, Zitec

În cadrul Retail Mastery vor fi abordate subiecte și studii de caz despre:

  • Transformare digitală: viitorul industriei de retail este strâns legat de modernizarea sistemelor, de implementarea tehnologiei cloud și de capacitatea business-urilor de a folosi aceste pârghii pentru a crește accelerat. 
  • De la omnichannel la phygital: strategiile care integrează perfect toate punctele de contact ale utilizatorul cu brandurile le oferă ocazii unice business-urilor pentru a-și loializa clienții.
  • Trenduri de ultimă oră: retail AI, securitate cibernetică, data analytics - adoptarea tehnologiilor de ultimă generație oferă avantaje competitive extraordinare, atât în ceea ce privește experiența de cumpărare, cât și când vine vorba despre eficientizarea operațiunilor. 

Retail Mastery România este primul dintr-o serie de evenimente similare, organizate de Zitec și Google pe multiple piețe din Europa. 

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializat în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.

În calitate de partener certificat al Google Cloud și a altor giganți tehnologici, Zitec se bucură de o experiență de 20 de ani în colaborarea cu peste 300 de companii din 30 de țări, înregistrând un nivel constant de satisfacție a clienților de peste 80%.

Zitec este auditor de securitate certificat CREST și NIS și deține, de asemenea, certificările ISO:9001 și ISO:27001. Prin prisma proiectelor europene finalizate sau aflate în faza de implementare în cadrul programelor Ambient Assisted Living și Erasmus +, Zitec este partener al Comunității Europene. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related