Florin Cucu, CEO, Sofiaman: „Suntem entuziasmați să demarăm colaborarea cu Difrnt, o agenție apreciată pentru creativitatea sa în online”

Florin Cucu, CEO, Sofiaman: „Suntem entuziasmați să demarăm colaborarea cu Difrnt, o agenție apreciată pentru creativitatea sa în online”

În luna octombrie 2023, agenția de digital marketing Difrnt a început colaborarea cu Sofiaman, o companie din Târgu-Neamţ, cu o experienţă de peste 25 de ani în producția și vânzarea de pijamale și haine de casă de calitate.

Această colaborare are ca scop revoluționarea strategiilor de digital marketing, aducând inovație și extinzând prezența brandului Sofiaman în mediul online. Difrnt va folosi abordări creative și tehnici avansate pentru a atinge și a depăși obiectivele de business ale noului partener. De asemenea, specialiștii Difrnt vor lucra îndeaproape cu reprezentanții Sofiaman pentru a înțelege valorile și mesajul brandului și pentru a-l transpune într-o identitate online puternică.

„Suntem entuziasmați să demarăm această colaborare cu Difrnt, o agenție apreciată pentru creativitatea și profesionalismul său în domeniul marketingului digital. Prin această colaborare, suntem convinși că vom reuși să educăm oamenii cu privire la importanța hainelor pe care le purtăm în timpul somnului și în intimitatea casei. Ne propunem să creștem vizibilitatea brandului la nivel național și internațional, și implicit, să generăm o creștere semnificativă a volumului de comenzi online”, a declarat Florin Cucu, CEO, Sofiaman.

„Am avut privilegiul de a cunoaște întregul proces din spatele brandului Sofiaman, de la primele etape ale producției până la pregătirea coletelor. Am descoperit atât nivelul excepțional de calitate, cât și potențialul imens al acestui brand în piața din România, dar și dincolo de granițe. Este esențial ca oamenii să înțeleagă faptul că un somn odihnitor este influențat de mulți factori, printre care și materialele în care alegem să dormim. Asta pentru că dormim 8 ore în fiecare noapte, un timp destul de lung, în care este important să ne simțim confortabil și să alegem materiale de calitate”, a subliniat Dan Toma, CEO & Partner, Difrnt.

Sofiaman este o afacere de familie începută în 1996, cu o simplă pijama din bumbac. De atunci, au fost fabricate milioane de produse, Sofiaman devenind unul dintre cei mai importanți producători de articole pentru casă și somn din România. Compania deține 19 magazine în țară, colaborează cu peste 300 de distribuitori naționali și operează cu o unitate de producție proprie, oferind produse destinate întregii familii: femei, bărbați, copii și bebeluși.

Difrnt este o agenție de digital marketing înființată în anul 2017, care se poziționează ca fiind  un nou tip de partener digital pentru afaceri care doresc să fie cu un pas înainte. Difrnt știe că o agenție nu este doar un simplu furnizor de servicii digitale, ci mai degrabă un partener care poate să se implice rapid pentru a înțelege complexitatea unui brand și să ofere experiențe noi și relevante pentru clienți.

Pentru a răspunde acestor provocări, Difrnt oferă servicii de digital marketing 360°, de la campanii plătite, până la social media, producție video, SEO sau creare de conținut. Credem că deținerea ideilor și a implementării corecte reprezintă un factor major de diferențiere într-o lume plină de inovație. Difrnt are misiunea de a deveni cea mai bună agenție de digital marketing din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related