Oxygen semnează noua campanie de comunicare 360 pentru iaurtul cu specific grecesc de la Olympus

Oxygen semnează noua campanie de comunicare 360 pentru iaurtul cu specific grecesc de la Olympus

„Bun pentru tine, irezistibil pentru oricine” este mesajul noii campanii de sărbători semnată de Oxygen pentru Olympus și iaurtul cu specific grecesc. Campania te invită să iei parte la o poveste desfășurată în mai multe episoade și surprinde cu patru personaje-cheie simpatice, dar foarte diferite între ele, alături de Daniel Buzdugan, ambasador al brandului.

Dacă în vara 2023, când a fost lansată, campania evidenția într-un mod creativ conceptul de vacanță în viziunea românilor, de data aceasta, campania integrată continuă pe același fir entertaining o poveste în care iaurtul cu specific grecesc dovedește că este irezistibil pentru oricine.   

Ducem mai departe alături de Olympus povestea iaurtului cu specific grecesc, preferat de toată lumea. În această fază, extindem esența mesajului și transmitem ideea că iaurtul grecesc chiar poate fi consumat de către oricine, oricând și oricum. Am creat 4 TVC-uri, fiecare având în centru câte un personaj diferit, tocmai pentru a accentua ideea că oricine ai fi, iaurtul va fi pe gustul tău. Și am continuat journey-ul în digital, pentru a avea o poveste rotundă, cu ramificații 360”, a declarat Magdalena Cernat, Group Account Director Oxygen.

Daniel Buzdugan colaborează cu Olympus încă de anul trecut. În această etapă, campania debutează cu spotul TV, care îl prezintă pe omul de radio Buzdugan alături de Moș Crăciun, care nu poate rezista tentației și pleacă luându-i din frigider iaurturile Olympus cu specific grecesc. În celelalte trei TVC-uri își fac apariția în studioul lui Buzdugan și alte personaje inedite, culisele complete ale story-ului fiecăruia fiind dezvăluite în digital, când consumatorii află și de ce aceste personaje aveau nevoie de iaurt.

Ne bucurăm să facem un pas mai departe împreună cu Oxygen și să anunțăm un nou moment-cheie în comunicarea iaurtului cu specific grecesc. Desigur că gustul adevărat al iaurtului cu specific grecesc Olympus rămâne în focus. Noutatea o reprezintă amplificarea mesajului prin prezența mai multor personaje, cât mai diverse, care potențează ideea că iaurtul este bun chiar pentru oricine”, a declarat Mădălina Toma, Marketing Director Olympus. 

Mixul de comunicare al campaniei cuprinde: PR, digital, influencer marketing, activare la radio, activare in store (materiale de comunicare) și TV.

 

Credits:

Echipa OXYGEN:
Cosmin Baba – Creative Director
Raluca Sultan – Head of Strategy
Bogdan Epure – Head of Social Media
Agatha Müler – Group Creative Director
Mihai Preda – Copywriter
Magdalena Cernat – Group Account Director
Alina Chicoș – Senior Account Manager
Georgiana Bălan – Account Executive
Aura Crăciun – Social Media Manager
Daniela Apostol – Traffic Manager

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare prezentă de 15 ani pe piață, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Vodafone, PPC Romania, Arctic, Farmec, Băneasa Shopping City, Olympus, Betano, Moncler, Garanti BBVA, VEKA România, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Patria Bank, Antenna Group, UNIQA și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related