[Marcom 2024] Ruxandra Micșunescu: Ne putem astepta ca muzica sa devina o parte si mai importanta din mixul de marketing in 2024

[Marcom 2024] Ruxandra Micșunescu: Ne putem astepta ca muzica sa devina o parte si mai importanta din mixul de marketing in 2024

Reclame curajoase, muzică, AI, sport. Cam asa se anunta 2024 in industria creativa, crede Ruxandra Micșunescu, Founder & CEO Line Agency. UEFA Euro 2024 si Jocurile Olimpice de vara din Franta influenteaza trendurile din acest an, iar AI si noile tehnologii continua sa isi arate efectele pe piata comunicarii. Un trend de care se vorbeste mai putin, insa, este cel al muzicii si sunetului in advertising. 

”Este posibil sa vedem mult mai multe oportunitati de revenire pe TV a reclamelor creative si curajoase, asteptandu-ne la un public in crestere care poate a schimbat in ultimii ani televiziunea clasica cu programele de streaming”, spune Ruxandra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Line Agency

We are a New Age Marketing Agency. A team of awarded specialists in cross-disciplinary marketing with thorough experience and great credentials achieved in the biggest marketing practices in Romania, France and... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related