„Iartă-mă, m-am uitat fără tine” e un reality-show găzduit de Theo Rose, care tratează cu umor drama micilor escapade cinematografice într-un format cu care putem rezona cu toții

„Iartă-mă, m-am uitat fără tine” e un reality-show găzduit de Theo Rose, care tratează cu umor drama micilor escapade cinematografice într-un format cu care putem rezona cu toții

Ești team "movie-cheater" sau team "înșelat la seriale"?
Hai să fim realiști, cine dintre noi n-a făcut-o?
Cine nu a dat play la episodul următor din serialul pe care juraserăți că-l veți urmări împreună? Sau nu s-a uitat în continuare la film după ce a adormit celălalt?

Ei bine, se pare că aproape jumătate dintre noi (48%, mai precis) suntem „movie-cheaters”, conform unor studii.

Așa că Lay’s, partenerul no.1 de snacking al românilor a luat în serios statistica aceasta și vrea să ajute toți movie-cheaterii care își doresc să se confeseze.

„Iartă-mă, m-am uitat fără tine” e un reality-show găzduit de Theo Rose, care tratează cu umor drama micilor escapade cinematografice într-un format cu care putem rezona cu toții.

"Ideea a fost să ne uităm la ritualul de movie-watching și să găsim acel insight care e adevărat pentru oricine dar totodată fresh, așa am găsit acest nou tip de infidelitate.", spune Alecsandra Popa

"Ce ne-a plăcut e că nu doar arătăm problema, ci ajutăm oamenii cu o soluție: ei ne trimit scuzele, iar noi le scriem pe cer într-un show de drone. Așa toată lumea poată să vadă cât de rău le pare :)", spune Cristina Calotă.

 


Mihai este seriale-cheater de mult timp și se uită pe ascuns, fără Maria, la toate serialele. Oare mai e ceva de salvat?

 

"Social watching e un teritoriu important nu doar pentru brandul nostru cât și pentru fiecare dintre noi: mai ales acum: desi avem un acces atât de facil la filme si seriale prin platformele de streaming, timpul petrecut alături de cei dragi e o activitate tot mai rară. Și de asta e cu atât mai prețios să vedeți serialul acela doar împreună".
Roxana Croitoru (Senior Potato Chips Lead)

 

DACĂ ȘI TU AI ÎNȘELAT LA FILME SAU SERIALE, ÎȚI POȚI CERE SCUZE ÎN MARE STIL!

"Am căutat să oferim oamenilor soluții cât mai inovative de a-și cere scuze: pe lângă show-ul cu drone, le afișăm scuzele pe OOH-uri în toată țara și le trimitem și un buchet (nu de flori), ci de chipsuri.
Pentru că, la finalul zilei, ce poate fi mai plăcut decât un serial bun și o pungă de Lay’s pe care să o împărțiți... de data aceasta?"
Maria Dorofte (Brand Manager Lay’s)

 


Descoperă gașca de prieteni care face totul împreună. Sau aproape totul – dă play pentru cel mai savuros plot twist.

Deci, data viitoare când simți tentația să "înșeli" la seriale și filme poate că o pungă de Lay’s și o scuză lăsată pe lays.ro/scuze vor face să dispară orice urmă de vinovăție.

Uneori, un simplu "Iartă-mă, m-am uitat fără tine" poate face minuni.


Scuzele tale, scrise pe cer cu drone! Te-ai uitat pe ascuns la filme sau seriale? Spune „Iartă-mă, m-am uitat fără tine” pe lays.ro/scuze.

 

Echipa Lay’s Romania:
Vlad Vladescu, EB Snacks Marketing Manager
Roxana Croitoru, Senior Potato Chips Lead
Maria Dorofte, Brand Manager Lay’s

Echipa Leo Burnett Bucharest:
Ana Miculescu, Growth & Innovation Director
Adriana Pașcan, Chief Creative Officer
Cristina Calotă, Deputy Creative Director
Diana Sumanaru, Strategy Director
Iulia Bivolaru, Senior Digital Manager
Alina Iamandi, Senior Account Manager
Maria Roncea, Social Media Manager
Alecsandra Popa, Senior Copywriter
Delia Raicu, Senior Art Director Ionela Apetrii, Art Director
Theodor Slavic, Copywriter

Echipa OMD Romania:
Alex Zamfir, Senior Media Manager
Anca Coman, Media Manager
Daniel George Ene, Media Manager
Anca Boia, Digital Account Lead
Cristina Siminea, Digital Manager
Claudiu Cutzonica, Digital executive

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related