Brandstalk decoreaza autobuzele cu incaltaminte Converse

Agentia Brandstalk a realizat pentru Converse, marca de incaltaminte sport, o campanie neobisnuita, care se adreseaza generatiei tinere, mereu pe fuga. Potrivit unui comunicat de presa Nicola Porter Novelli, echipa de creatie s-a gandit sa ofere mai mult spatiu si loc de exprimare, in viteza skateboard-urilor cu roti de autobuz.

"Totul a pornit de la brief...clientul (n.r. Elmec, importatorul unic al marcii Converse in Romania) ne-a cerut sa gasim un mod inedit de a folosi acest mediu deja conventional - autobuzele - pentru un brand pe cat de bine cunoscut, pe atat de trendy. In concluzie, trebuia sa comunicam un beneficiu functional - mersul comod si rapid - pe un mijloc de transport nu foarte agreabil. Am "cautat" in lumea grupului-tinta si ne-am dat seama ca "placa" e reprezentativa pentru acesta, ca rotile autobuzului pot deveni chiar... rotile unui urias skateboard", povestesc cei de la Brandstalk. "Asa s-au nascut vizualul si, desigur, aceste uriase skateboard-uri care umbla prin oras, puse in miscare de Converse."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related