Starlink Group - in casa noua

Ca urmare a dezvoltarii accelerate si a politicii sale in ceea ce priveste recrutarea celor mai buni oameni de pe piata, Starlink Group, parte a retelei internationale Publicis Groupe, a decis sa-si continue activitatea intr-un nou sediu, mult mai adaptat nivelului de dezvoltare al grupului. De la inceputul anului, echipa Starlink s-a marit cu 32 de specialisti, facand necesara mutarea intr-un sediu mai spatios, dar in acelasi timp prietenos si generator de idei.

Incepand cu 1 iulie, noua adresa a grupului Starlink este Bd. Al. Ioan Cuza nr. 32 A, Sector 1, Bucuresti.

"Cu o echipa al carei numar s-a dublat de la inceputul anului, era timpul pentru Starlink Group sa se mute intr-un nou sediu! Grupul nostru are propria pozitionare si propriul loc pe piata, chiar daca legatura cu Leo Burnett va exista intotdeauna, atat sentimental, cat si profesional, avand standarde de excelenta creativa si valori identice", a declarat Marcel Straut, Managing Partner Starlink Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related