Proximity a dezvoltat pentru Pepsi un joc de fotbal inovativ, o premiera pentru piata din Romania

Proximity a dezvoltat site-ul promotiei Pepsi, "Traieste fotbalul adevarat!", provocandu-i pe consumatori la un joc de fotbal ce reprezinta o premiera pentru piata noastra. Procesul de creare si dezvoltare a acestuia a fost unul complex, incluzand filmarea pe croma a fiecarei secvente, urmata de animarea si programarea lor. Proiectul a fost o provocare placuta pentru toti cei implicati, fotbalistii care performeaza trickshot-urile fiind de fapt programatorii jocului, care sunt foarte pasionati de fotbal si carora le-a facut o reala placere sa se afle in aceasta ipostaza.

Consumatorii pot intra in concurs cumparand un produs Pepsi participant la promotie (Pepsi Regular, Pepsi Max, Pepsi Light, Pepsi Twist sau Pepsi Twist Light), iar pe baza codului de sub capac, se pot loga la site-ul creat de Proximity, http://www.pepsi.ro/fotbaladevarat/. Aici sunt invitati sa intre intr-un joc antrenant si interactiv in care isi vor demonstra abilitatile de fotbalisti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related