Scos de la cutie

Rand pe rand, retailerul Altex isi infige steagurile Media Galaxy prin tara. Pariul pe magazinele de mari dimensiuni se va face cat de curand simtit si in comunicarea de marketing a companiei.

Un prim semn: Altex a contractat o a doua agentie de publicitate pentru serviciile de creatie. Compania nu isi schimba strategia, dar isi reproceseaza afacerea", spunea proprietarul Altex, Dan Ostahie, intr-un interviu acordat in primavara MONEY EXPRESS. Contextul declaratiei lui Ostahie erau recentele miscari de business ale companiei, dintre care enumeram trei: inchiderea a peste 30 de magazine de mici dimensiuni (clasicele Altexuri), redenumirea celor existente sub marca Altex Digital, gratie trecerii acestora intr-o noua etapa de viata, digitala (concept deja probat de competitorul Flamingo), si, nu in ultimul rand, planurile companiei de a deschide cinci magazine pe suprafete mari, marca Media Galaxy, anul acesta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related