Johnson Wax si-a desemnat castigatorii ultimei promotii Anitra

Compania SC Johnson Wax si-a desemnat castigatorii ultimei promotii Anitra - "Si acum, cu Anitra la atac!", in data de 4 mai 2005, prin tragere la sorti. Campania s-a desfasurat la nivel national, in perioada 1 februarie - 31 aprilie 2005 si a fost realizata in colaborare cu agentia de publicitate Foote Cone & Belding Bucharest.

Mecanismul a reprezentat un element de noutate: pentru a putea intra in cursa pentru premii, participantii au avut nevoie de cel putin 2 coduri de tipuri diferite de pe etichetele promotionale aplicate pe produsele Anitra. Codurile trimise impreuna cu datele personale printr-un SMS la numarul 1811 le-a permis consumatorilor sa fie inregistrati la promotie, primind pe loc si un mesaj de confirmare a acestei inregistrari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related