Loredana sustine campania Avon impotriva cancerului la san

Avon Romania anunta implicarea Loredanei in sustinerea campaniei impotriva cancerului la san.

In sprijinul campaniei, Loredana a compus melodia "Afla ca esti bine" si va sustine un concert cu intrare libera, pe 13 octombrie, ora 19.00, in Piata Revolutiei din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Avon in colaborare cu trustul Media Pro, care este partener de comunicare in aceasta campanie.

Despre implicarea Loredanei in campania "1 din 8 femei - Afla ca esti bine"
Alaturarea Loredanei in campania Avon impotriva cancerului la san reprezinta o consecinta fireasca a faptului ca aceasta problema nu poate fi ignorata.
"Cred ca multi dintre noi au de spus o poveste despre cineva drag care a luptat sau se lupta cu cancerul la san. Unele femei reusesc dar foarte multe pierd. Mie mi s-a intamplat acum trei ani sa pierd pe cineva foarte drag. Dupa mai mult de sapte ani de lupta cu boala timpul n-a mai avut rabdare. Ea a parasit aceasta lume cu zambetul pe buze si cu dorinta de a trai pana in ultima clipa, lasand in urma un sot si doi copii. A fost un exemplu pentru mine de tenacitate, rabdare, optimism. O sotie si o mama extraordinara cu o familie superba in care ea era fluidul care lega totul. Implicandu-ma in aceasta campanie, doresc sa transmit un mesaj de speranta, acela ca putem scapa de indiferenta fata de noi insene si fata de cei din jur. Un control de rutina sau un sfat la momentul potrivit dat unei femei poate salva o viata si fericirea unei familii!".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Festivaluri

Sectiune

DictionarRelated