Lowe PR se alatura CCRP si militeaza pentru PR romanesc de calitate

"La Lowe PR, filosofia sucesului este aceea de echipa. In acelasi fel in care, la nivel de agentie, echipa da nota succesului, la nivel de comunitate, comunicarea si interconectarea sunt elemente indispensabile" (Veronica Savanciuc, Presedinte Lowe Public Relations).

Lowe Public Relations a devenit oficial membru al CCRP (Clubul Companiilor de Relatii Publice din Romania). Lansata in martie 2006, cu o echipa de baza formata din 5 specialisti, Lowe Public Relations este formata astazi din 13 profesionisti si are un portofoliu de clienti care a crescut cu 60%.

"Dincolo de obiectivele de business pe care ni le propuneam la lansare, astazi ne largim orizonturile si ne aplecam si asupra altor probleme - piata romaneasca de PR, iar aderarea la CCRP este un pas cheie in acest sens. In primul rand, dorim fireste sa continuam sa ne imbunatatim performantele, sa ne consolidam ca echipa si sa oferim un exemplu de eficienta prin zambet, pentru ca la Lowe PR filosofia succesului este aceea de echipa. In acelasi fel in care, la nivel de agentie, echipa da nota succesului, la nivel de comunitate, comunicarea si interconectarea sunt elemente indispensabile. Avem multe de facut si de schimbat si vom putea reusi doar impreuna", declara Veronica Savanciuc, Presedinte Lowe Public Relations.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related