URSUS Breweries si Mercury360 lanseaza URSUS4Students Challenge

URSUS Breweries a lansat programul "URSUS4Students Challenge", gandit si implementat cu ajutorul agentiei Mercury360. Este vorba despre episodul pilot al unui program amplu pe care URSUS Breweries vrea sa il desfasoare incepand cu acest an si care vizeaza sprijinirea, antrenarea si motivarea studentilor care isi doresc o cariera in domeniul marketingului.

Proiectul demarat astazi este un concurs pe teme de marketing si un pretext pentru ca cei mai talentati studenti sa conceapa solutii proprii la briefurile din concurs, sa se intalneasca cu oameni de marketing din URSUS Breweries si sa fure cat mai multe din secretele meseriei de marketer in industria berii. Nu in ultimul rand, este o ocazie ca cei mai buni sa castige o excursie la unul dintre sediile central-europene ale SABMiller.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related