Baneasa Shopping City a ales iLeo

iLeo, agentia de marketing digital parte a grupului Leo Burnett, a fost desemnata castigatoare a licitatiei organizate de Baneasa Developments pentru administrarea strategiei si creatiei interactive pentru Baneasa Shopping City.

"Am ales iLeo pentru ca este una dintre cele mai apreciate companii specializate in creatie si implementare IT pe piata romaneasca si, in urma pitch-ului, s-a dovedit a fi compania care a inteles perfect, de la bun inceput, asteptarile noastre legate de lansarea centrului comercial", a declarat Ali Ergun Ergen, Administrator si Retail Development Manager al Baneasa Developments. "Sunt convins ca vom face o echipa excelenta, unita de un scop comun - acela de a oferi publicului roman cel mai asteptat "fashion mall" din Romania" a adaugat Ali Ergun Ergen.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related