Monica Jitariuc este Senior PR Coordinator la Friends Advertising

Cel mai nou senior al FRIENDS Advertising este Monica Jitariuc. Monica va coordona activitatile de PR atat pentru agentie, cat si pentru clientii comerciali.

Monica Jitariuc face comunicare de peste 7 ani: comunicare interna (Dacia, Renault, Nissan), Marketing si PR (Automotive Trading Services, importator Citroën, unde Monica a fost Marketing Director 3 ani jumatate), ATL (Ogilvy & Mather), PR (Ministerul Apararii Nationale).

"Ii stiu pe FRIENDS de la inceputuri. Apoi, am avut ocazia sa aud lucruri foarte bune despre ei de la clienti de-ai lor. Cred ca FRIENDS este genul de agentie pe care o solicita clientii care cauta relevanta si corectitudine. Unii o formuleaza astfel, altii nu. Eu sunt adepta lucrurilor relevante, a propunerilor care chiar ajuta un client in contextul unui interes cat mai sincer catre business-ul acelui client. Cred ca Friends este o agentie care de 5 ani a tacut si a facut si mai cred ca a venit acum vremea sa si vorbeasca despre ce face. Sper sa ii ajut in acest sens", a declarat Monica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated