Echipa The Practice creste

Agentia de relatii publice THE PRACTICE are trei oameni noi: Anca Topliceanu, Nicoleta Gavrila si Mona Sandu.

THE PRACTICE anunta la sfarsitul anului trecut ca intentioneaza sa isi mareasca echipa, oferind o sansa unor tineri entuziasti, dinamici si pasionati de relatii publice. Managementul companiei spunea atunci ca in 2008 va angaja inca cel putin patru oameni, juniori cu potential pe care sa-i formeze in spiritul companiei. Primii trei au fost deja selectati si sunt parte din echipa THE PRACTICE:

Anca Topliceanu va lucra ca PR Executive pentru contul GE Money, alaturi de Alina Mincan Tataru, Consultant in echipa THE PRACTICE. Anca este studenta in anul patru la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice. In anul 2006 a fost finalista la Olimpiadele Comunicarii si a intrat apoi in echipa Leo Burnett & Target ca Junior Brand Communication Executive Balkans, lucrand pentru clientul Procter&Gamble. In 2007 a beneficiat de o bursa de studii la un Institut de Media si Comunicare din Germania, dupa care s-a intors in grupul Leo Burnett, de data aceasta la THE PRACTICE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related