Gala Excelentei in Relatii Publice la a treia editie

Fundatia Forum for International Communications declara deschisa competitia Romanian Public Relations Award 2005, cel mai important eveniment de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii. Noul concept de creatie este realizat de United Communications si se intutuleaza "O data pe an oamenii de PR ies la lumina !".
Competitia este deschisa oricaror persoane, asociatii, fundatii si companii, care au finalizat pe parcursul ultimilor doi ani campanii de Relatii Publice cu rezultate deosebite. Termenul limita pana la care se pot face inscrieri in concurs este 12 septembrie 2005. Premiile vor fi decernate pe data de 7 noiembrie 2005, in cadrul unei ceremonii festive, ce va avea loc la JW Marriott Grand Hotel. Zilele dedicate evenimentului, organizate sub titulatura "Saptamana PR-ului Romanesc" (6-10 noiembrie 2005), vor cuprinde, pe langa festivitatea de premiere, o serie de conferinte si seminarii, obiectivul acestora fiind de a oferi o platforma adecvata pentru schimbul de experiente intre profesionistii domeniului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related