Tymbark Maspex Romania lanseaza brandul Tedi Play

Compania Tymbark Maspex Romania lanseaza Tedi Play, o gama de bauturi racoritoare necarbonatate, ambalate prin tehnologia TOP ASEPTIC. Aceasta tehnologie inovatoare presupune sterilizarea ambalajului si a sistemului in care are loc umplerea recipientului cu produs lichid.

Tehnologia Top Aseptic asigura o calitate exceptionala a produsului timp indelungat. Sucul este ambalat in conditii aseptice, intr-un sistem inchis, din care a fost eliminat oxigenul. La inceput, lichidul este adus la o temperatura inalta pentru cateva secunde, timp suficient pentru a distruge toate bacteriile. In absenta oxigenului, produsul nu mai poate fi expus ulterior contactului cu micro-organisme, si astfel beneficiaza de o durata de valabilitate mai mare fara a fi nevoie sa se adauge conservanti. Produsul isi pastreaza neschimbate calitatile, fiind protejat de o folie aseptica, pozitionata sub capac.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related