Adrian Botan explica motivele contestatiei depuse la EFFIE 2008

Interviu cu Adrian Botan (CEE Creative Director, McCann Erickson Romania)

IQads: De ce v-ati hotarat sa contestati premiile EFFIE obtinute de GMP in categoriile Alcoholic Drinks si Sustained Success pentru Timisoareana
Adrian Botan: Nu contestam premiile luate de Timisoreana. Contestam atribuirea meritelor pentru acest succes agentiei GMP si nu autorului real al campaniei si strategiei Timisoreana, agentia Lowe.

IQads: McCann Erickson si Leo Burnett sunt pentru prima data de aceeasi parte a baricadei? Cum se explica unirea fortelor?
Adrian Botan: McCann si Leo Burnett au fost initiatorii si promotorii Effie, si de aceea ne-am sesizat acum, cand principiile competitiei au fost incalcate. Agentia condusa de Felix Tataru este vinovata de minciuna prin omisiune, dand impresia juriului Effie si intregii comunitati de marcom ca autoratul campaniei Timisoreana ii apartine. Si acest fapt este cu atat mai grav cu cat Felix Tataru este chiar Presedintele IAA, care ar trebui sa fie unul dintre garantii Effie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

radu olteanu
acum 15 ani
mda parca era mai misto feestivalurile cu botan si naumovici de o dinioara:) era mai fain acum....
ookkklll ooollljjj
acum 15 ani
"Este doar o agentie cu influenta politica in acest moment" ... in acest moment...
razvan dumitru
acum 15 ani
daca-l intrebi pe tataru, el se considera un adversar important pentru ei. d-asta a inceput sa numere premiile. cu alte cuvinte, cate premii ai, atata faci ca si agentie. penal de-a dreptul.


Branded


Related