Incepe Scoala Alternativa de Gandire Creativa -anul V

Au inceput inscrierile pentru cea mai exigenta Scoala de Gandire Creativa, cu aplicabilitate in comunicare. Cel de-al cincilea an al Scolii, poreclita Gradinita, aduce multe elemente de noutate ce se adauga unei structuri deja consacrate intru inovatie - ateliere, catedre noi si incitante, festivaluri noi si provocari globale pentru Young Creatives, in plus platforma de elita 'Masters of the craft' dedicata celor mai performanti tutori internationali.

"Global SuperAchiever Award, dar si recunoasterea de catre biroul londonez al Cannes Lions sunt semne ale pretuirii internationale, care ne obliga la reinventare. In ultimii ani, am fost permanent in avangarda educatiei de profil - am avut cel mai interesant mix de catedre, cei mai buni profesori - romani si straini - cu un pedigree profesional greu de egalat, cele mai multe ore destinate studiului asistat. Un mix de exigenta si informatie de top, alaturi de o programa la zi cu tendintele internationale, au permis studentilor sa termine Scoala cu portofolii generoase, care, apoi, alaturi de experienta Cannes-ului, le-au asigurat angajarea in medii de lucru ofertante. Scoala Alternativa de Gandire Creativa ramane singura instanta educativa care ofera anual aproape 30 de burse de studiu la festivalurile de elita ale comunicatorilor globali (vezi Cannes Lions), transformand potentialul tinerei generatii din marcom-ul romanesc intr-o promitatoare carte de vizita a industriei", a declarat Roxana Balan, project manager-ul Gradinitei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related