Cat de altfel e PR-ul online?

Va vine sa credeti sau nu, bloggerii genereaza mai mult content decat presa. In primul rand pentru ca sunt mai multi, apoi pentru ca nu se mai supun unor rigori editoriale, pentru ca nu asculta de "politica trustului" si pentru ca nu-si pierd timpul cu mult research. Ei scriu multa opinie, multe impresii, multe snack news, prezinta crampeie neplictisitoare, fun si catchy din realitate. Dar cat de credibil e acest canal de comunicare? Ei bine, depinde la cine ne raportam. Desi creste numarul blogurilor corporate, inca exista destule voci care sa nu se arate incantate de aceasta practica, si in egala masura, exista multi sceptici in sfera business-ului, cu privire la credibilitatea mediului online. Dar pentru publicul larg, "consumatorii de informatie", ele devin din ce in ce mai demne de a primi statutul de sursa de informare. Cu alte cuvinte, "(...) publicul isi schimba din ce in ce mai mult modul in care consuma media si a devenit foarte selectiv. Media traditionale pierd teren in fata celor virtuale, mai ales in zona credibilitatii. Mai mult, in mediul online, informatia despre brandul pe care vrei sa il promovezi ajunge la cititor intr-o maniera relaxata.", a declarat Roxana Poede, PR Account Manager GMP PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related