Propaganda a semnat campania de lansare AutoNovo.ro

AutoNovo.ro, primul serviciu online destinat in exclusivitate achizitiei de masini noi din Romania, a ales sa colaboreze cu agentia Propaganda pentru campania de lansare, care va consta in comunicare online, insertii TV, spoturi radio, campanie de print si promovare in retelele Zoom si Monopoly.

Campania ilustreaza intr-un mod amuzant cat de important este sa iti alegi masina potrivita, fie ca esti un om obisnuit sau chiar un presedinte de tara.

Adrian Albu, unul dintre copywriterii care au lucrat pe acest proiect vorbeste despre munca la aceasta campanie: "Pentru mine AutoNovo.ro a fost mai mult decat un proiect, a fost chiar o rezolvare a unei situatii personale, avand in vedere ca imi caut masina de cateva luni. De aceea pentru mine a fost usor sa ma pun in pielea personajului din target care pierde zilnic cateva ore in fata calculatorului, configurand si comparand masini, pentru ca a doua zi sa mai gaseasca inca un model, inca un detaliu care il face sa o ia de la capat. Sper sa fi venit in ajutorul colegilor din breasla cautatorilor de masini si sa le scurtez suferinta. Degeaba ai banii pregatiti, degeaba sunt 1000 de showroom-uri daca nu stii exact ce vrei, pentru ca poti sa iti cumperi masina la impuls si a doua zi sa-ti para rau cand gasesti una mai ok pentru tine. Nu e deloc usor sa iti cumperi masina. Sper ca de acum sa fie."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related