Liberty Center are un nou partener de comunicare – agenţia de relaţii publice Golin

Liberty Center are un nou partener de comunicare – agenţia de relaţii publice Golin
Corina Stamate, JLL Romania/ Irina Roncea, Golin

Golin gestionează comunicarea Liberty Center sub coordonarea companiei JLL România.

Golin este agenția de PR care gestionează comunicarea Liberty Center anul acesta, când centrul comercial aniversează 10 ani. Primul centru comercial modern din sud-vestul Bucureștiului se află, în prezent, în administrarea companiei de consultanţă imobiliară JLL România. Aceasta se ocupă de serviciile de property şi asset management ale Liberty Center şi colaborează îndeaproape cu echipa Golin pentru implementarea strategiei de PR ce integrează comunicarea corporate şi de brand.

 

Anul acesta, Liberty Center va trece printr-un proces de refurbishment în vederea reîmprospătării suprafețelor comune, parcării, intrărilor, food court-ului, dar și a ambientului general al centrului comercial. Odată cu noua strategie de marketing, ne-am dorit să avem lângă noi un partener de încredere, cu experienţă extinsă şi rezultate confirmate. Ne bucurăm că am găsit în echipa Golin acest partener, care să ne fie alături în implementarea tuturor proiectelor”, a spus Corina Stamate (Center Manager, JLL România).

 

„Ne bucură faptul că vom putea colabora cu Liberty Center într-un moment cu o dublă însemnătate pentru centrul comercial - 10 ani de la intrarea pe piaţă şi debutul ambiţiosului său proiect de modernizare. Suntem una dintre echipele cu cea mai puternică expertiză şi experienţă în segmentul de retail, atu care ne-a ajutat să dovedim că suntem partenerul potrivit pentru echipa Liberty Center”, adaugă Irina Roncea (Deputy Managing Director, Golin).

 

Liberty Center este un centru comercial de proximitate care oferă un mix optim de shopping și relaxare pentru locuitorii din sud-vestul Bucureștiului. Compania JLL România a fost desemnată să administreze centrul comercial, începând din noiembrie 2016, de proprietarii acestuia – băncile finanțatoare Alpha Bank, Eurobank și Bank of Cyprus. Până la finalul anului 2018, Liberty Center şi-a propus să ajungă la un grad de ocupare de aproximativ 90%, estimându-se atingerea unei cifre de afaceri de aproximativ 3,4 milioane euro.

 

Echipa JLL România implicată în proiectele de comunicare ale Liberty Center este formată din: Corina Stamate (Center Manager, JLL România), Cristina Cuncea (Marketing & PR Consultant, JLL România) şi Andreea Teodorescu (Property Management Assistant, JLL România).

Echipa Golin pentru Liberty Center este formată din: Roxana Dibă (Head of Brand Communication), Livia Voicu (Senior Media Associate), Ştefania Apachiţi (Media Associate) şi Florentina Grosu (Media Associate).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related