Nou pe piata de indoor advertising din Romania: ShowShiner

Megapolis Advertising este o companie tanara care a intrat pe piata romaneasca cu un concept inovativ care ofera tuturor clientilor sai o modalitate unica de a-si prezenta produsele unui public ales in functie de criterii bine stabilite, de tipul: consumatori care frecventeaza un anumit tip de restaurante/cluburi; turisti, etc. Acest concept consta in amplasarea unor aparate Show Shiner in diverse locatii din Bucuresti si din tara. Show Shiner-ul este o masina comerciala de curatat si lustruit pantofii, inzestrat cu un display pentru vizualizarea imaginilor publicitare. Dimensiunea printurilor, 90cm/60 cm, permite prezentarea de calitate a unui ansamblu informational in detaliu, a unei mari cantitati de informatie sau element grafic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related