Proximity Bucharest are un nou Director Executiv: Bogdan Ioan

Proximity Bucharest, prima agentie internationala de direct & relationship marketing din Romania, va avea incepand din aceasta luna o noua echipa de management condusa de Bogdan Ioan. Noul Director Executiv preia atributiile manageriale de la Jennifer Schaeffer, cea care a pus bazele companiei in urma cu patru ani.
Bogdan Ioan va fi sprijinit de o echipa de management formata din Dan Huber - Production Manager, Cristina Ciuca - In-Store Creative Manager, Mihai Iliescu - CRM Creative Manager si Gabriela Terchila - Coordonator regional al unui important cont de retea al Proximity.

"Proximity este mai mult decat o agentie specializata, este o stare de spirit. Este un mod de a face lucrurile. Acest fapt il datoram in mare masura lui Jennifer, care a fost pentru echipa mai mult decat un manager, un model. In acest moment Proximity este o agentie tanara activand intr-o zona din ce in ce mai dinamica. Am toata convingerea ca alaturi de colegii mei, vom reusi sa continuam ce am inceput si sa ne dezvoltam prezenta pe piata, oferind clientilor nostri servicii cu valoare adaugata sporita in contextul unei piete in curs de maturizare", spune Bogdan Ioan.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related