the Syndicate a realizat o campanie de comunicare pentru Bramac

the Syndicate a realizat pentru Bramac o campanie ce va fi difuzata la nivel national incluzand ca medii de comunicare TV (TVR1, N24, National TV, Antena 3, Realitatea TV, National Geographic, Discovery, Universal Channel), presa, internet, outdoor si POSM, potrivit unui comunicat de presa the Syndicate.

Prin mesajul campaniei, "Protejeaza cu adevarat lucrurile de pret", agentia a incercat sa comunice beneficiile produsului, siguranta si durabilitate si sa consolideze numele de brand Bramac.

Cristiana Stoica, Director de Marketing Bramac, a declarat: "Ne asteptam (...) ca aceasta campanie sa fie preluata si de alte tari si consumatorii sa inteleaga avantajele folosirii acoperisurilor noastre".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related