Mather Communications a realizat campania "Regula lui Unu" pentru Piraeus Bank Romania

Campania de comunicare demarata pe 6 decembrie de Mather Communications si Piraeus Bank Romania promoveaza un nou produs de creditare destinat refinantarii altor imprumuri si obtinerii unor sume suplimentare fata de creditul initial, informeaza un comunicat Ogilvy Group. Casa de productie Abis Studios a realizat filmarea spoturilor.

„Conceptul campaniei porneste de la specificul produsului: e mai usor cu Unu in loc de mai multe credite. Creditul de refinantare Piraeus Bank iti face viata mai usoara, pentru ca te descurci mai bine cu un singur credit, o singura plata lunara, o singura grija financiara. Pe scurt, cind alegi Creditul nostru, e ca si cum ai aplica Regula lui Unu pentru a-ti simplifica viata. Si atunci de ce am facut mai multe spoturi in loc de unul singur? De-aia. In fond, e o singura campanie”, declara Ciprian Tudor (Creative Director Mather Communications).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related