Ogilvy Group isi intareste echipa de creatie

Echipa de creatie Ogilvy are doi noi Art Directori: Diana Butas si Vasile Alboiu.
Diana Butas a avut primul contact cu publicitatea in 2003 la Idea Zone (studio de creatie), dupa doar doua luni alaturandu-se creativilor de la Mercury, unde timp de doi ani a lucrat pe conturi precum Nestle, Coca-Cola, Piraeus Bank, FUJI.
Diana a castigat argint la Epica cu proiectul "Festivalul de scurt metraj "Unde e iubirea".
A mai trecut noua luni pe la Grey, oprindu-se intr-un final la Ogilvy.

"Mi-am dorit sa vin la Ogilvy pentru stilul de lucru si pentru oamenii de aici, carora li s-a dus vestea prin alte agentii. Insa am gasit mai mult decat atat: o cladire superba, bucatarese talentate si pe Chippy, pisoiul agentiei", spune Diana.
"Visul oricarui coordonator de creatie BTL este sa aiba in echipa sa un Art Director cu suficienta imaginatie incat sa poata lua un premiu la un festival international de creatie ATL si care sa posede destule abilitati ingineresti incat sa poata proiecta un stand fantezist care sa stea totusi in picioare. Ma uit la biroul de vis-a-vis si imi dau seama ca unele vise se implinesc", afirma Ruxandra Petrescu, Coordonator de Creatie BTL.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related