the Syndicate promoveaza Unilever Food Solutions prin campania "Inspira un aer original"

the Syndicate promoveaza Unilever Food Solutions prin campania "Inspira un aer original"

the Syndicate a semnat campania “Inspira un aer original” creata pentru promovarea brandului Unilever Food Solutions in Romania, informeaza un comunicat emis de agentie. Campania care se desfasoara in perioada 11 aprilie - 30 septembrie 2011, include concursul realizat pe site-ul www.inspiratiezidezi.ro, promovat prin intermediul unei brosuri realizate special pentru acest proiect. Brosurile sunt distribuite de catre oamenii de vanzari Unilever Food Solutions catre proprietarii de restaurante si bucatari care ar putea fi interesati de ofertele UFS.

Mecanismul concursului presupune inscrierea pe site a unei retete originale proprii preparata cu cel putin un produs marca Unilever Food Solutions. Castigatorul concursului va fi premiat cu accesul la un workshop culinar neconventional in Dublin.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related