Testul de foc marca Beck's: "Dinner in the sky" la 50 de metri inaltime

Testul de foc marca Beck's: "Dinner in the sky" la 50 de metri inaltime

"As vrea o masa la 50 de metri, va rog". Parca si aud replica unui client obisnuit catre unul dintre angajatii unui restaurant din viitor. Pentru ca, daca lucrurile merg asa cum s-au intamplat pe plaja Crush, in Mamaia, weekend-ul trecut (pe 6 august, mai precis), e foarte posibil ca o simpla cina in oras sa implice si niscaiva adrenalina.

Timp de 30 minute, cei 22 de participanti la cina s-au asezat la o masa care, zic eu, s-a ridicat la cele mai "inalte" asteptari (Nu m-am putut abtine). La "Dinner in the sky" au putut participa 22 de iubitori de adrenalina, muzica (mixata live de DJ) si bere Beck's. Si ca si cum n-ar fi fost suficiente emotiile pentru o tura, s-au organizat 8 runde de adrenalina cu oameni care mai de care mai curajosi. Pana la final s-au adunat 150 de participanti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related