Rezultatele aplicatiei "Some Stories" dezvoltate de Wunderman pentru aniversarea lui Mr. Jack Daniel

Rezultatele aplicatiei "Some Stories" dezvoltate de Wunderman pentru aniversarea lui Mr. Jack Daniel

Pentru a marca ziua lui Mr. Jack Daniel, fondatorul brandului international de whiskey, pe toata perioada lunii septembrie utilizatorii de Facebook au putut interactiona in aplicatia "Some stories", disponibila pe pagina de Facebook a brand-ului si dezvoltata de Wunderman Romania. Potrivit informatiilor oferite de reprezentantii agentiei, scopul aplicatiei a constat in generarea de continut care sa faca parte din povestile Jack Daniel's.

Povestea a fost initiata de catre Dan Puric, care a scris despre integritate, libertate si autenticitatea, iar utilizatorii au avut ca misiune continuarea cu alte capitole. Pe toata perioada desfasurarii aplicatiei, orice utilizator avea posibilitatea sa continue povestea cu un text care sa contina intre 100 si 162 de cuvinte. Juriul competitiei desemna zilnic 4 povesti ce erau facute publice. Pentru a mentine coerenta firului narativ, Dan Puric a intervenit ori de cate ori a fost nevoie pe parcursul campaniei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related