[Update] O activare neconventionala si o aplicatie de Facebook, parte din campania aniversara Heineken

Cu ocaiza aniversarii a 140 de ani, Heineken lanseaza o activare offline in cadrul careia utilizatorii pot ciocni o bere prin intermediul ecranelor LED de la magazinul Cocor, informeaza un comunicat emis de Oxygen PR. De asemenea, in campania aniversara lansata in februarie este inclusa si aplicatia de Facebook Time Capsule.

Imaginea trecatorului care ciocneste o bere va aparea pe ecranul LED de pe magazinul Cocor, in acelasi timp generandu-se automat o imagine care poate fi postata pe contul de Facebook al persoanei respective.

In cadrul aplicatiei de Facebook Time Capsule, utilizatorii pot inscrie mesaje aniversare destinate brandului Heineken. Mesajele vor intra intr-o competitie jurizata de reprezentanti din social media, urmand ca unul dintre finalisti sa castige o experienta Heineken in Amsterdam. In plus, toate mesajele pentru Heineken vor fi introduse intr-o capsula a timpului, ce va fi trimisa la Amsterdam si va fi deschisa peste 20 de ani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related