Imaginatie si culoare in noul spot Milli "Ispite cu fructe"

Noile "Ispite cu fructe" lansate de Milli la sfarsitul lunii iunie sunt prezente acum in casele consumatorilor si printr-un nou spot TV. Cele doua iaurturi cremoase din gama "Ispita fructelor", Iaurtul Super Cremos Duo si Iaurtul Super Cremos in straturi reprezinta o noutate pe piata de lactate din Romania, fiind singurele iaurturi cu fructe care au partea de fruct separata de cea de iaurt.

Spotul comunica inovatia produsului Super Cremos Duo - atat in ceea ce priveste ambalajul, compartimente DUO, cat si compozitia produsului, o combinatie interesanta de fructe si iaurt cremos. Executia TV valorifica la maxim avantajul competitiv al acestui iaurt, faptul ca fructele si iaurtul cremos se afla in doua compartimente separate, oferind consumatorului libertatea de a gasi singur "combinatia perfecta" prin plierea compartimentului de fructe peste iaurt.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related