Social Media Manager @ SCREEN NATIVE

Anunt valabil pana la data de 2024-06-08
Companie: Screen Native
Specializare: Digital, Marketing, Social Media
Tip job: Full Time, Hybrid (Office & Remote)
Nivel: Middle

Căutăm Social Media Manger, cu cel puțin 3 ani experiență în agenție, care e permanent conectat la popular culture și trenduri, care își dorește să crească într-un mediu super friendly și să își dezvolte abilitățile de comunicare cât și cele de leadership în construcția și creșterea departamentului de social.
Poți fi un Social Media Manager care vrea să treacă la următorul nivel de autonomie si dezvoltare sau este în căutarea unui nou portofoliu de branduri.

Pe scurt, punem reflectoarele pe o persoană asumată și responsabilă. Digital native, la fel ca noi.

Postul implică dezvoltarea și/sau completarea strategiilor de social media pe conturile existente, dezvoltarea și implementarea acțiunilor proactive, coordonarea și creșterea echipei de Social Media Officers din grupul respectiv, care se ocupă de managementul de conturi sociale pe Facebook, Instagram, You Tube și Tik Tok.

Full time, hibrid in București. Nu acceptam full remote.

Aplica la acest job

Aplicatia ta va ajunge la Screen Native.

Datele de identificare sunt:

SC Orasul Meu Marketing SRL
înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/5435/2010


Te informam ca în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor, aplicabil din 25 mai 2018, datele tale cu caracter personal furnizate prin intermediul acestei aplicatii vor fi prelucrate de catre companie doar îi scopul ocuparii acestei pozitii vacante şi stocate pe o perioadă de maxim 18 luni in vederea indeplinirii interesului legitim al companiei.

Prin aplicarea la acesta pozitie confirmati ca ati citit si ati inteles declaratia de confidentialitate de mai sus, precum si modul de prelucrare a datelor facuta de IQads pentru functionarea acestui serviciu.

Maxim 3000 de caractere

Formatele acceptate: pdf, doc, txt, rtf, jpg, png, gif, ppt, pps. In limita a 5 MB.

Completeaza verificarea de mai jos


Branded


Related