Orange este aici. O promisiune de prietenie & implicare socială

Orange este aici. O promisiune de prietenie & implicare socială

Vrem să lucrăm de acasă, dar să avem un loc pentru ședințele importante, vrem să fim singuri uneori, dar să nu pierdem conexiunile cu prietenii, vrem să găsim echilibrul între familie și succes profesional, vrem să fim independenți, dar să ne putem baza pe ceilalți, vrem să fie simplu, dar să avem acces la lucruri complexe. Lumea de azi își găsește inspirație și energie în mici-paradoxuri. Sunt cele care ne fac să creștem, să evoluăm, să vrem mai mult. Și în mijlocul a toate aceste nevoi, dorințe și schimbări, Orange promite că este aproape în fiecare moment, pentru a rămâne mereu conectați la ceea ce iubim. 

"Orange este aici". Aceasta e promisiunea Orange România, care a lansat recent o nouă semnătură de brand. Mai mult decât o schimbare de imagine, aceasta reprezintă un angajament asumat la nivel global, față de clienți și comunitate, de a fi alături în fiecare atapă a experienței lor cu lumea digitală.

 

O declarație de prietenie 

Schimbările din jur se petrec cu o viteză din ce în ce mai amețitoare: tehnologice, sociale, economice, de perspectivă. În vâltoarea lor, ne adaptăm și ne dezvoltăm o dată cu ele. Dar avem nevoie de câteva repere și certitudini în procesul acestor transformări continue care ne schimbă lumea în fiecare zi. Acesta e contextul în care Orange a lansat o nouă semnătură de brand cu angajamentul "Orange este aici"

O promisiune simplă, directă, prietenoasă, care reflectă personalitatea brandului și relația pe care Orange dorește să o aibă cu clienții săi: relevantă pentru viața lor de zi cu zi. Ce promite Orange? O rețea sigură, de o calitate, experiențe personalizate, prețuri accesibile și dedicarea experților în a le oferi clienților soluțiile de care au nevoie. 

"Orange e aici" este o declarație de implicare și responsabilitate socială. Orange România este conștientă de rolul său în societate și își asumă responsabilitatea de a contribui la dezvoltarea comunității și la îmbunătățirea calității vieții. Prin proiectele corporate de responsabilitate socială, Orange România se implică activ în rezolvarea problemelor sociale și în promovarea unui viitor mai bun pentru toți", spun cei de la Orange. 

Mesajul "Orange este aici" este transmis printr-o campanie de comunicare dinamică și relevantă pentru noile generații digitale, inspirată chiar de provocările de zi cu zi din viața lor. De la provocările jobului remote, mutatul într-o casă nouă, serile petrecute cu prietenii, la pornirea unei afaceri noi, dorința de a descoperi locuri ascunse, importanța legăturilor sociale.  

 

De la promisiuni la fapte

De ce să fie complicat când poate fi simplu? Chiar dacă opțiunile tehnologice par din ce în ce mai complexe, Orange propune soluții simple, printr-o serie de produse și servicii care să ajute clienții să navigheze mai ușor printre schimbările din jur. 

Orange a reconfigurat portofoliul de servicii fixe de internet prin fibră și TV prin cablu, iar multiplele opțiuni au fost grupate în 4 pachete noi, "Entry", "Extra", "Supreme" și "Premiere". Acestea au fost gândite pornind de la nevoile de bază pentru internet și televiziune până la necesități mai complexe ce includ și entertainment și dispozitve performante la prețuri competitive. 

Procesul de alegere devine mult mai simplu, iar acest demers a stat la baza campaniei de comunicare “Easy choices”. 

"Orange e aici" pentru toate provocările cotidiene și deciziile importante, promite brandul. De la alegerea primului telefon până la sisteme care să permită oamenilor să poată rezolva totul, din orice loc și în orice moment, să rămână conectați cu ceilalți, în timp ce își urmează pasiunile și evoluează odată cu schimbările din jur. 

 

Echipa de campanie “Brand Manifesto”

Orange România
Mirela Bosoi – Head of Brand & Communication
Monica Popescu – Consumer Communication Manager
Anca Stancov – Media Manager

Publicis România
Andreea Gherghe – Senior Account Manager
Silviu Nedelschi – Executive Creative Officer
Cristian Anton – Senior Art Director
Mihaela Neațu – Senior Copywriter

Initiative Media
Andreea Corbos – Head of Orange Unit

 

Echipa de campanie “Easy Choices”

Orange România
Mirela Bosoi – Head of Brand & Communication
Crina Chiru – Consumer Communication Manager
Victoria Cirstescu – Communication specialist
Anca Stancov – Media Manager

Publicis România
Andreea Gherghe - Senior Account Manager
Silviu Nedelschi - Executive Creative Officer
Vladut Tanase - Senior Copywriter
Cătălin Grigore - Senior Art Director

Initiative Media
Andreea Corbos – Head of Orange Unit

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related