Media Relations Specialist @ GRF+

Anunt valabil pana la data de 2024-07-13
Companie: GRF+
Specializare: Project Manager, PR, Media Relations, Marketing, Influencer Marketing, Content
Tip job: Hybrid (Office & Remote), Full Time
Nivel: Middle

Ce găsești la GRF+ ?

Un loc în care lucrăm proiecte de comunicare integrată care susțin brandurile active în societate. Un loc în care construim cariere pe direcția de consultanță în comunicare. Ne propunem să creștem împreună pentru clienți și pentru agenție. Încurajăm exprimarea liberă și prețuim punctele de vedere diferite.

 

Ce înseamnă Media Relations Specialist?

Un rol cu focus pe implementarea proiectelor de comunicare corporate, adică pe dezvoltare de conținut de tip interviuri, comunicate, răspunsuri la solicitări de presă și pe consolidarea relației cu media/jurnaliștii.

Pentru asta e nevoie de pasiune pentru scriitură și experiență anterioară (4-5 ani) pe zona de media relations & media pitching. 

Dar nu e doar despre asta, pentru că lucrăm campanii de comunicare integrată, vei avea ocazia să îți dezvolți și abilitățile de project management pe proiecte de influencer marketing.

 

 

Perks?

Pe lângă oportunitatea de a lucra alături de colegi cu multă experiență & know-how, de la care înveți constant, punem pe masă un pachet financiar alcătuit din salariu net + tichete de masă, zile în plus la concediul de odihnă, abonament de servicii medicale & un program mental health. Bonus: lucrăm hybrid, de la biroul de lângă Parc Cișmigiu și de acasă.

Ce spui?
Ești tu viitorul coleg în rol de Media Relations Specialist?
Aplică și explorăm împreună potrivirea. :)

Aplica la acest job

Branded


Related