AdPrint 2009: Printul in era digitala

Corespondenta de la Poiana Brasov

AdPrint, singurul festival european de publicitate dedicat printului, a inceput ieri la Poiana Brasov.

Aflat la editie aniversara, festivalul sarbatoreste cei 10 ani de existenta prin prezenta in competitie a 120 de echipe creative din tari precum Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Franta, Germania, Grecia, Olanda, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Italia.

Programul de ieri a inclus prezentarea lui Jan Leube, Chief Creative Officer BBDO Berlin despre "Where is print going in a digital world" si seminarul lui Patrick Collister, Founder Creative Matter in care a vorbit despre "The New Rules of Communication".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated