La AdCouture, Serban Alexandrescu vorbeste despre noua sa functie la Headvertising

In editia de astazi a emisiunii AdCouture IAA premiaza excelenta, iar Serban Alexandrescu vorbeste despre noua sa functie la Headvertising si planurile de viitor.

Incepand cu ora 23:00 veti putea urmari decernarea premiilor de excelenta IAA pentru 10 personalitati ale industriei de comunicare si marketing: Mihai Barsan(URSUS Breweries), Bogdan Nitu(Webstyler), Paula Herlo si Cosmin Stan (Pro Tv), Elena Ionita (Leo Burnett), Maria Pichiu si Raluca Mihailescu (P&G), Gabriela Lungu (The Practice), Mihnea Gheorghiu (student la Miami AdSchool), Serban Alexandrescu (Headvertising), Rafael Treguer (Dacia Renault), Petrom, Fundatia Dinu Patriciu si Dan Puric.

La rubrica "Insider", invitatul lui Serban Ciusca este Serban Alexandrescu, fost Director de creatie la Headvertising. Serban va dezvalui motivele pentru care a luat decizia de a parasi aceasta functie si de a se concentra pe dezvoltarea business-ului agentiei.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related