Grey va gestiona comunicarea de PR a Sealed Air

Din luna martie 2009, agentia Grey Bucuresti a inceput colaborarea cu Sealed Air, unul dintre liderii globali in inovarea si productia unei game largi de ambalaje si solutii de ambalare cu aplicatii in diverse industrii, tehnologii si echipamente.

Sealed Air a ales sa lucreze cu reteaua de comunicare Grey EMEA in trei tari din regiune, respectiv Romania, Rusia si Polonia, in urma unui pitch organizat la sfarsitul anului trecut.

"Suntem incantati de colaborarea pe care tocmai am inceput-o cu Sealed Air, o companie din zona tehnologiei. Este un proiect important pentru noi si vom folosi toate resursele in a ne sprijini clientul in atingerea obiectivelor de business. Este o industrie mai putin cunoscuta in Romania, aproape lipsita de atentia mediatica, insa cu atat mai mare e si provocarea pentru noi." a declarat Mirela Loghin, PR Director Grey Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related