Razvan Matasel despre EFFIE

Eu si Effie-ul

Am interactionat cu acest festival din foarte multe unghiuri si imi place sa cred ca am contribuit la dezvoltarea lui in Romania.

Am fost membru in comitetul de organizare si stiu orice detaliu tehnic al festivalului.

Am fost participant si am avut emotii pentru fiecare lucrare inscrisa.

Am castigat alaturi de colegii mei si m-am bucurat enorm. Am luat Grand Effie impreuna cu aceiasi oameni minunati si am celebrat. Acum acea campanie e doar istorie.

Am reprezentat Romania la EuroEffie si am urcat pe scena de la Bruxelles...
Am fost descalificat pentru ca am trecut numele agentiei in formular, am pierdut ...sau am concurat singur in anumite categorii si am luat doar bronz si argint.

O multime de situatii si tot atatea tipuri de emotii pe care le-am trait...de la agonie la extaz...

Am fost in juriul romanesc si in juriul european ...am citit cazuri si cateodata le-am invidiat...altadata am fost mandru de calitatea lucrarilor inscrise de mine si colegii mei de atunci...

Am contestat decizii si am luptat ca acest festival sa ramana unul de comunicare, chiar daca multi dintre jurati sunt oameni de marketing... Effie-ul este si trebuie sa ramana despre IZOLAREA REZULTATELOR COMUNICARII...

Am incercat sa transmit si altora din experienta mea... am fost criticat dar am raspuns hotarat...

Am luptat impreuna cu colegii din APG impotriva "trucurilor" din formulare...

Ma leaga foarte multe lucruri de acest moment al anului si in fiecare an il astept cu nerabdare...

Anul acesta explorez Effie-ul dintr-un nou unghi... primul an fara lucrari inscrise direct... doar indirect prin cele care sper eu ca vor fi inscrise de fostii colegi...

Pentru mine va fi un an interesant de jurizat si imi vine foarte greu sa fac previziuni.

Anul trecut nu mi s-a parut un an al constructiei de brand si nu am multe campanii de comunicare care sa-mi fi ramas in minte. Imi este teama ca anul acesta sa nu avem o lupta a activitatilor tactice si sa promovam iar activitati pe termen scurt ca standarde in aceasta industrie. Sper sa ma insel.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related