Re:ply semneaza materialele de promovare pentru filmul "Francesca"

"Francesca", filmul de debut in regia de lungmetraj al lui Bobby Paunescu, beneficiaza de promovare prin intermediul agentiei Re:ply. Casa de productie Mandragora Movies a apelat la Re:ply atat pentru realizarea materialelor de prezentare la Festivalul de Film de la Venetia, cat si pentru campania dedicata lansarii pentru publicul roman.

Re:ply a realizat intregul pachet de materiale de comunicare constand in afise, print ad, seturi de carti postale, leaflet, decorare de cinematograf la premiera, website, mapa si press-kit compus din digipack cu DVD.

"Desi in Romania realizarea unor astfel de materiale este inca la inceput, dat fiind ca doar de cativa ani filmele care participa la festivaluri sunt promovate corect, pentru Re:ply conceptia si productia materialelor pentru "Francesca" nu a reprezentat o noutate. Agentia noastra a realizat anterior materialele de promovare pentru filmele "Moartea Domnului Lazarescu" si "Megatron", pentru Festivalul de la Cannes", spune Cristina Armas, Account Manager la Re:ply.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related