[Face2face] O dupa-amiaza cu Mihaela Nicola

Interviu cu Mihaela Nicola (CEO, The Group) - Partea I

Mihaela Nicola este unul dintre cei mai importanti consultanti de imagine din Romania. Cand era mica se visa taxatoare de bilete la tramvai, apoi stewardesa si mai apoi profesor. Intre timp a absolvit Facultatea de Matematica si pe cea de Comunicare si Relatii Publice (SNSPA), a profesat 20 de ani in industria de comunicare si conduce astazi cea mai mare companie de comunicare din Romania: The Group. I-am rapit cateva ore din ziua agitata ca sa aflu detalii savuroase despre aspiratiile din copilarie si saltul spre statutul pe care il detine astazi. Mi-am satisfacut curiozitatea de a afla cum decurge o zi in agentie pentru Mihaela Nicola, pas cu pas. Am aflat ca a pastrat entuziasmul de acum 20 de ani pentru ca numai asa se explica de ce lucreaza tot 10-12 ore pe zi. I-am smuls si cateva predictii pentru cum o sa o duca business-ul in 2010.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune


Comentarii

burebista dacu
acum 14 ani
daca mihaela nicola zice ca abia a doua jumatate a anului va fi in dezmortire...inseamna ca ne asteapta iarasi o vara torida :)

si decit sa muncim degeaba, mai bine stam degeaba, pina se coc bugete



Branded


Related