Brands&Bears are un nou Director de Creatie: Mihai Anton

Incepand cu 1 martie, Mihai Anton este noul Director de Creatie al agentiei de publicitate Brands & Bears. Cu o experienta de peste 16 ani in publicitate, pe doua continente, Mihai Anton a intarit echipa Ursilor aducandu-si o contributie valoroasa pe proiecte importante ale agentiei.

"Misha e ceea ce denumea Ogilvy: a Gentleman with brain! Sper sa stranga in jurul lui oameni la fel de valorosi." declara Cristian Bulfinschi, Director Executiv.

"In afara de faptul ca avem multa treaba de facut, as mai vrea sa spun ca imi pare foarte bine ca am si cu cine. Nu ii spun "plan" pentru ca e foarte uzitat termenul si mie nu imi place, ii spun "gandul" nostru. Si asta ar fi ca prin noua formula sa ne asezam, incet, incet, dar sigur intre agentiile cele mai creative din tara. Mai vorbim peste un an. Avem un al doilea gand care suna cam asa: "Under Promise, Over Deliver" sau "Promitem mai Putin, Oferim Mult mai Mult". Traducerile ne omoara. Ce frumos suna in engleza... glumesc. Pe care il folosim (gandul) ca prima directie. Atat pentru clientii si brandurile pe care le construim dar si pentru noi intern. Suntem mai mult decat o agentie de publicitate si intelegem brandurile mai mult decat niste logotipuri in coltul din dreapta jos, mai mari sau mai mici. Motorul sunt oamenii si chiar daca suna usor tehnic e foarte, foarte uman. Nu am inventat noi roata dar invatand de la maestri ar fi pacat sa nu o folosim cum trebuie" declara Mihai Anton.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Semiramid Tismaneanu
acum 14 ani
"Nu am inventat noi roata dar invatand de la maestrii ar fi pacat sa nu o folosim cum trebuie"...

Sper sincer ca domnul Anton a spus, de fapt, "maestri", dar graba de a trimite comunicatul la timp i-a jucat feste. Nu de alta, dar "over deliver"-ing "i"-uri nu-i tocmai fericire.

In rest, decat succesuri ii dorim!

Ana T.
acum 14 ani
Am corectat, multumim pentru sesizare


Branded


Related