Gata cu limitarea! Incepe NElimitarea

Tease me baby one more time

Hoinarind cu drag si spor prin urbea bucuresteana, incercand disperat sa ma ascund de insolatia ce ma paste la fiecare colt de strada am dat peste un nou refugiu RATB amenajat. De data asta, nu ma mai invita la pufos si moale ca Lenor sau la dulce si crocant ca Milka.

Noul refugiu RATB imi spune sa nu ma limitez sau, citandu-l, "sa ma nelimitez". Ma uit in dreapta, in stanga, sa vad ce si cum, si dau peste culoarea portocaliu. E clar! E Orange.

Destul de abstract zic, nu spune prea multe, si nici nu prea inteleg ce treaba are limitarea sau nelimitarea cu triunghiuri portocalii? De altfel, nici doamna de langa mine care este in drumul sau spre cea mai departata si ieftina piata din Bucuresti nu intelege mesajul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

SectiuneRelated