Senior Interactive isi intareste echipele de Client Service si Strategic Planning

Incepand cu luna martie 2009, Senior Interactive si-a intarit echipa de Client Service si Strategie cu patru profesionisti in comunicare in mediul digital. Acestia vin sa consolideze competentele Senior Interactive printr-o experienta solida acumulata anterior in agentii de advertising, in relatia cu clienti de prestigiu.

"Ne bucuram intotdeauna ca putem convinge oameni de calitate sa accepte provocarea mediului online. Pe langa faptul ca ne-am placut si am gasit chimie si un limbaj comun, cred ca decizia lor s-a bazat pe maturizarea organizatiei pe care am construit-o, dar si pe potentialul de crestere a publicitatii online si a marketingului interactiv. Prin venirea lor, Senior Interactive isi intareste capacitatea de a oferi viziune in comunicarea de brand si o calitate superioara in relatia cu clientii. Completarea echipei este unul dintre raspunsurile pe care incercam sa le dam provocarilor contextului actual: investitia in oameni de calitate si cresterea standardelor pentru serviciile pe care le oferim", a declarat Mihai Tataru, Managing Partner - Senior Interactive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related