Senior Interactive si Wrigley Romania continua colaborarea si in 2009

Senior Interactive, una dintre cele mai puternice agentii independente full-service de comunicare interactiva din Romania, si Wrigley Romania, lider nedisputat pe segmentul chewing-gum, anunta continuarea colaborarii si in 2009 pentru comunicarea online a brandurilor din portofoliul Wrigley in Romania si in regiunea balcanica. Wrigley Balkan East a inceput colaborarea cu Senior Interactive in luna martie 2008, in scopul optimizarii prezentei online a brandurilor Orbit, Winterfresh, Airwaves si Juicy Fruit.

"Colaborarea cu Wrigley ne-a dat ocazia sa demonstram ce putem. Am fost provocati sa gandim pe termen lung si sa livram rezultate. Am construit la nivel strategic in ultimul an si resemnarea contractului ne da ocazia sa fim consecventi si sa punem in practica pasii pe care i-am gandit impreuna. Asteptam cu nerabdare lansarea proiectelor in lucru. Miza noastra este sa sustinem si in acest an, cu rezultate pe masura, increderea pe care clientul o acorda comunicarii iin mediul online," a declarat Mihai Tataru, Managing Director Senior Interactive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related