Senior Interactive si Wrigley Romania continua colaborarea si in 2009

Senior Interactive, una dintre cele mai puternice agentii independente full-service de comunicare interactiva din Romania, si Wrigley Romania, lider nedisputat pe segmentul chewing-gum, anunta continuarea colaborarii si in 2009 pentru comunicarea online a brandurilor din portofoliul Wrigley in Romania si in regiunea balcanica. Wrigley Balkan East a inceput colaborarea cu Senior Interactive in luna martie 2008, in scopul optimizarii prezentei online a brandurilor Orbit, Winterfresh, Airwaves si Juicy Fruit.

"Colaborarea cu Wrigley ne-a dat ocazia sa demonstram ce putem. Am fost provocati sa gandim pe termen lung si sa livram rezultate. Am construit la nivel strategic in ultimul an si resemnarea contractului ne da ocazia sa fim consecventi si sa punem in practica pasii pe care i-am gandit impreuna. Asteptam cu nerabdare lansarea proiectelor in lucru. Miza noastra este sa sustinem si in acest an, cu rezultate pe masura, increderea pe care clientul o acorda comunicarii iin mediul online," a declarat Mihai Tataru, Managing Director Senior Interactive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related