GREY WORLDWIDE EMEA A TRIUMFAT LA FESTIVALUL EURO EFFIE

Grey Worldwide EMEA a castigat premiul "Agency Network of the Year" 2005
Grey EMEA (Europe - Middle East - Africa) a fost distinsa cu premiul Euro Effie pentru "Cea mai buna retea de publicitate a anului 2005".
Premiile Euro Effie reprezinta o confirmare a eficientei campaniilor de comunicare in Europa, campanii al caror impact depaseste granitele tarii de origine. Organizata la Bruxelles de Asociatia Europeana a Agentiilor de Comunicare, competitia este considerata cel mai inalt standard al eficientei unei campanii de publicitate.

Agentiile Grey au castigat aur, argint si bronz la unele dintre cele mai competitive categorii din cadrul festivalului Euro Effie: FMCG - produse de curatire, moda si produse de lux, categoria auto si cea a produselor de infrumusetare. Distinctiile acordate sunt o recunoastere internationala a campaniilor realizate de Grey, precum si a capacitatii de a imbina doua dintre cele mai mari provocari ale specialistilor in marketing: utilizarea eficienta a bugetelor si revitalizarea marcilor consacrate.
Carolyn Carter, President si CEO al Grey Global Group Europe - Middle East - Africa, declara: "Stim cu totii ca publicitatea ofera o crestere substantiala a marcilor. Dar astazi atat marcile, cat si clientii si agentiile au ceva in comun - cu totii trebuie sa ne dovedim valoarea in fiecare zi. De aceea, eficienta unei campanii a devenit prioritara pentru agentiile Grey. Premiile castigate la Euro Effie sunt realizari extraordinare pentru Grey, pentru clientii nostri si pentru marcile aflate in portofoliul lor."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related