Agentia Frank isi extinde portofoliul de clienti cu producatorul de vopsele Druckfarben - Kraft Paints

Agentia independenta de publicitate FRANK isi coloreaza portofoliul cu un nou client – producatorului de cerneluri si vopsele Druckfarben.

Frank va realiza campanii de comunicare pentru brandul de vopsele destinate constructiilor - Kraft Paints. Agentia va dezvolta strategia de comunicare pentru toate canalele ATL, BTL, PR, online si social media.

Primul proiect consta intr-o campanie BTL, desfasurata la nivel national pentru vopselele Kraft Paints. Campania a fost demarata deja la Constanta si este extinsa in orase precum Arad, Craiova, Iasi, Oradea, Radauti, Satu Mare, Timisoara, Tirgu Jiu. Promotia ofera 4 litri de vopsea bonus la cutiile de 15 litri de Kraft Brilliant achizitionate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related