ARENELE CARIEREI

Primul targ de cariera din Romania se deschide la
Sala Palatului, in zilele de 26 si 27 octombrie 2005
Miercuri 26 si joi 27 octombrie 2005 va avea loc la Sala Palatului Arenele Carierei, care va aduna 45 de companii de renume in prezentari, standuri, seminarii si oferte de aproximativ 400 de posturi.

Arenele Carierei este primul targ de cariera pentru tinerii profesionisti care au ajuns la acel moment in viata lor cand cauta mai mult decat un job de inceput, aspirand la un post in cadrul unui angajator de renume. De aceea are si deviza "Mai mult decat un job. O CARIERA!".
Evenimentul va reuni 45 dintre cei mai mari angajatori din toate domeniile, care produc la un loc 10% din PIB. Companiile participante cauta angajati pentru toate nivelurile de experinta oferind de la pozitii de practica, burse de excelenta, posturi pentru candidati fara experienta, pana la posturi care solicita 3 ani de experinta. Dintre companiile participante putem mentiona: ZAPP, Procter&Gamble, Dacia-Renault, Orange, Romtelecom, IMSAT, Rompetrol, Colliers, Connex, BRD, Citibank, Alcatel, Praktiker, Coca Cola HBC, Scop Computers, Roche, Impact.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related