Ganduri dupa Gala Webstock Awards 2010

O sa zic o vorba mare, dar nu cred ca exista alta gala din industria comunicarii online sau offline, in care publicul sa urmareasca pe ecrane cum intra in hibernare laptopul de pe care se facea proiectia cu nominalizarile, prezentatorul (si, in cazul nostru, organizatorul evenimentului) sa incurce Costinii (Costin Cocioaba, Refresh.ro si Costin Radu, The Geeks) care ar fi urmat sa urce pe scena pentru a inmana premiile si, deci, si categoriile pe care le premiau ei, sa nu-si mai dea seama ce categorie urmeaza dupa ce primul Costin si-a terminat treaba, cei de la proiectie sa nu stie ce slide cu nominalizari sa afiseze pe ecran si cu toate astea publicul sa nu rada a batjocura, sa nu huiduie, ci sa intampine cu aplauze si urale stangaciile si sa incurajeze la unison prezentatorul, care cu siguranta ca era foarte obosit dupa o zi plina de prezentari, in care s-a implicat in fiecare secunda a evenimentului. E incontestabil: sociosfera il iubeste pe Manafu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related